Amerikansk bananbrød
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 386366 gange,
og udskrevet 5365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (163 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-08-26 16:27:46 Rigtig lækker og mine unger elsker det. Laura - 2020-04-12 13:58:13 Kan man godt bage den uden natron? Mark - 2020-02-01 22:49:44 Fin opskrift og smagte godt. Den næste gang leg bagte det, brugte jeg smør i stedet for olie, og for halvdelen af sukker, brugte jeg brun farin. Synes selv, at det giver en bedre sødme til brødet. Ok god - 2017-03-04 13:04:44 Det smargte meget af salt jimmi - 2015-12-08 13:57:18 Rigtig god opskrift kan da kun anbefales anonym - 2015-07-26 14:16:58 Mums, prøvede at lave dem. Naz - 2015-06-15 00:11:26 Det er en dejlig nem opskrift. Da jeg tit har en banan liggende i tasken i et par dage (mmm den skønne duft af en sundt frokost... glemt) tænkte jeg at det måtte være nok, så jeg brugte denne opskrift, men tilføjede dog nogle valnødder, og den er blevet et stort hit! Den kommer i bagebogen! Ellen - 2014-09-05 10:25:57 Jeg elsker Kardemomme og kommer en tsk i, det er super lækkert, og dufter vidunderligt. Reducerer sukkeret og bruger en Banan ekstra. helene - 2013-10-04 14:35:00 Jeg bor selv i New York, og herovre tilsætter vi selv brødet lidt kokosmel! Dét er lækkert! Susanne - 2013-02-22 12:09:32 Det er en lækkerbiksen hjemme hos os, som vi efterhånden har lavet MANGE gange. Jeg har reduceret sukkerindholdet til 50 g rørsukker, og bruger gerne omkring 5 bananer pr. brød. Endvidere kan det anbefales med rosiner, som en variation. Rigtig god fornøjelse - det er MEGET let at lave - og velbekomme Madmazzen - 2012-12-03 16:18:47 Jeg bager den i muffinsforme - forkorter bare bagetiden - de bliver altid super fine :) Tilsætter tit lidt hakket mørk chokolade og/eller nødder. EIS - 2012-10-20 14:00:11 Super lækkert og super nemt brød/kage med få kalorier Tilsæt evt. hele hasselnødder og valnødder - det giver den i forvejen lækre, lækre kage bid Emilie - 2012-03-21 14:38:05 Den prøver jeg lyder super god og nem (: Mette - 2012-02-20 16:23:43 Fuldstændig som i Grand Canyon! sidser - 2011-06-15 10:20:06 Fantastisk lækkert brød, dejligt når man har et par overmodne bananer tilovers. Jeg bruger en ekstra eller to bananer og istedet 200gr. alm. sukker bruger jeg 100gr. rørsukker. Annemette - 2011-05-24 10:46:37 Rigtig god og nem opskrift. Ikke meget "brød" over den, men jeg klager ikke! Rikke - 2011-05-12 09:11:58 Tusind tak for en fantastisk opskrift! Brødt blev bare helt perfekt. En af de bedste opskrifter jeg har prøvet længe. Jeg brugte 200 g banan og 200 g squash,vildt lækkert! Johannes - 2010-12-29 19:39:14 Jeg har efterhånden lavet denne opskrift en del gange - og desuden brugt den i min undervisning som hjemkundskabslærer. Den kan absolut anbefales. Dette er et traditionelt Amerikansk bananbrød, som jeg kender den fra mine rejser til udlandet. Simone - 2010-09-08 19:07:01 Har brugt hele sommeren i USA, og vi fik banana bread, rigtig tit. :D Denne her opskrift er lige så god, og vækker dejlige minder. anonym - 2010-07-23 13:43:51 Super kage/brød alle i familien er vilde med den, jeg puttede dog kun halvdelen af sukkeret i, men tilsatte tilgengæld lidt mørkchokolade og hakkede hasselnøder. Per - 2009-10-20 11:05:40 Vi bagte kagen i en 1.75 l. sandkageform Sebald - 2008-10-20 13:12:08 Den er rigtig god. Dejlig frisk i smagen og blød. Mine testpersoner tog godt imod den og synes at den var rigtig god. Men de og jeg mener at det er mere en kage end et brød. Familien Hansen - 2008-08-21 15:28:24 Kan også bages i en rund form med "skorsten" og bliver en fin kage istedet - tilsæt lidt mørk chokolade i dejen. Kristina - 2008-08-21 15:25:36 Super bananbrød! Jeg er diabetiker og erstattede 3/4 af sukkeret med sødemiddel, erstattede ½ af hvedemelet med fuldkornshvidhvedemel og tilsatte lidt hakket chokolade med høj kakaoprocent - på de måde blev den lidt sundere og den hævede fint og blev RIGTIG god. Pussermussen - 2008-02-24 15:35:11 Den er bare super lækker Nicolai - 2007-09-22 12:27:31 Super lækkert! Bringer minder frem fra Canada..! Cathrine - 2007-09-09 07:03:01 Tilsæt evt. hele hasselnødder og valnødder - det giver den i forvejen lækre, lækre kage bid. Solskin - 2007-04-23 16:35:12 Hele familien var enige om, at dette brød er blevet yndlingsbrødet Anne - 2007-04-11 21:29:54 Jeg lavede den med en gruppe børn i børn i børnehaven, de kunne være med til det hele. Reducerede sukkeret og vi spiste den som kage. Kun få børn kunne ikke li`den. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Super lækkert og super nemt brød/kage med få kalorier Jane - 2005-01-01 01:01:01 den er bare rigtig god, jeg lavede den sammen med min datter, den er nem og hurtig at lave vi bruger den som kage da den faktisk er for lækker som brød... men pas på.. man bliver nemt forfalden til denne opskrift ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne