Urtefarseret oksemørbrad med gemüse
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Puds mørbraden af for sener. Skær lomme til krydderurterne midt i mørbraden. Læg skyllede krydderurteblade i mørbraden og snør den sammen. Drys med salt og peber.
Læg mørbraden i en bradepande og steg den 10 minutter ved 225 grader. Dæmp varmen til 160 grader og steg mørbraden yderligere ca. 20 minutter, afhængig af, hvor rødt kødet skal være. Et kødtermometer skal vise 58-62 grader. Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile ca. 15 minutter. Sauce: Svits løg og bladselleri i en gryde i smørret. Hæld rødvin ved og lad den koge ind til det halve uden låg. Tilsæt bouillon og lad også den koge lidt ind. Hæld balsamico i saucen, kog den igennem, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 21905 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne