Strudsesteaks i portvinssauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Indsendt : Red : |
|
|
Drys strudsesteak’sene med salt og peber og steg dem 3-4 min. på hver side, til de giver let igen efter tryk med finger.
Tag dem op, pak dem ind og hold dem varme i stanniol. Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let. Læg kødet på en bund af letstegte grøntsager. Server med sauce og ovnstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 6751 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne