Tournedos med gorgonzolasovs

Tournedos med gorgonzolasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiveroksemørbrad á 3-4 cm.
200 g.gorgonzola
 salt
 peber
0.5 dl.tør sherry
 cremefraiche 38%
1 oksebouillonterning
0.5 tsk.sojasauce
 
Opskrift:
Skær en lomme i hver tournedos og kom en skive gorgonzola i hver. Strø lidt peber på tournedo'erne. Bind evt. et stykke kødsnor om. Steg dem ved stærk varme i ca. 3 min. på hver side i en stegepande. Salt dem lidt.

Tag kødet væk fra stegepanden og pisk stegeskyen med sherry, creme fraiche og ca. 4 spsk gorgonzola. Tilsæt bouillonterning og soya. Lad sovsen koge sammen. Smag til med salt og peber.

Læg kødet på varme tallerkner og server sovsen til.

Serveres med råstegte kartofler eller pommes frites og hele tomater stegt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 18800 gange,
og udskrevet 620 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-07 18:07:50
Der står ikke noget om mængden af creme fraiche?