Tournedos med gorgonzolasovs
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i hver tournedos og kom en skive gorgonzola i hver. Strø lidt peber på tournedo'erne.
Bind evt. et stykke kødsnor om. Steg dem ved stærk varme i ca. 3 min. på hver side i en stegepande. Salt dem lidt.
Tag kødet væk fra stegepanden og pisk stegeskyen med sherry, creme fraiche og ca. 4 spsk gorgonzola. Tilsæt bouillonterning og soya. Lad sovsen koge sammen. Smag til med salt og peber. Læg kødet på varme tallerkner og server sovsen til. Serveres med råstegte kartofler eller pommes frites og hele tomater stegt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 18800 gange,
og udskrevet 620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen - 2012-05-07 18:07:50 Der står ikke noget om mængden af creme fraiche? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne