Kartoffelsnitter med ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffelkage:
Skræl kartoflerne, skyl og tør dem. Skær kartoflerne i tynde skiver. Bland kartoffelskiver, løg, smør og krydderier i en skål. Pres blandingen ned i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bank formen let mod køkkenbordet. Bag kartoffelkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen. Lad kartoffelkagen køle lidt af (lad den blive i formen). Stil den tildækket i køleskabet til næste dag. Kartoffelsnitter: Fjern formen fra kartoffelkagen og skær den i 24 "lagkagesnit". Læg dem på siden på plader med bagepapir. Gratiner kartoffelsnitterne midt i ovnen. Tag dem ud efter ca. 12 min. og drys osten på. Gratiner kartoffelsnitterne færdige midt i ovnen. Tips: Kartoffelsnitterne kan tilberedes uden revet muskatnød. |
|
Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer diakris - 2008-03-22 09:45:34 De er færdig bagt når de er møre. Afhænger meget af kartoflerne, ovn mm. Prøv evt. efter med en kagenål. eller gaffel. diakris - 2008-03-22 09:43:52 Disse er bare super gode og dekorative... Fordelen er at de kan laves i god tid før - og så bare varmes med osten på i ovnen lidt før du skal bruge dem. NEMT! Yum Yum. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal kartoffelkagen bages??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne