Oksemørbrad med foie gras, kålrabi-rösti og grønkål
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Oksemørbrad brunes af på begge sider.
Krydres med salt og peber.
Steges videre ved svag varme i ca. 8-10 minutter afhængig af tykkelsen.
Lad den trække yderligere 6-8 minutter.
Kartofler skrælles og rives. Kålrabi skrælles og rives ned i kartoffelmassen. Grønkål plukkes og koges i letsaltet vand ca. 3 min. Tages op og adryppes. Kartoffel-kålrabi massen steges som små pandekager i olie på varm pande. Inden kartoffelklatterne kommes på panden presses de for væde. Krydres med salt. Den plukkede grønkål steges af på pande i smør sammen med mandelsplitter. Krydres med salt. Saucen gives et opkog og jævnes let med maizena (saucen kan eventuelt monteres med lidt koldt smør). Ved anretning lægges en skive foie gras på bøffen. |
|
Opskriften er vist 15858 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne