Oksemørbrad med foie gras, kålrabi-rösti og grønkål

Oksemørbrad med foie gras, kålrabi-rösti og grønkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 oksemørbrad á 150 g
 olie til stegning
50 g.foie gras terrin (fås færdig)
2 dl.kraftig oksebouillon
 maizena til jævning
300 g.grønkål
25 g.mandelsplitter
25 g.smør
1 bagekartoffel (300 g ca.)
100 g.kålrabi
 salt
 peber
 olie til stegning
 Evt. kørvel til pynt
 
Opskrift:
Oksemørbrad brunes af på begge sider. Krydres med salt og peber. Steges videre ved svag varme i ca. 8-10 minutter afhængig af tykkelsen. Lad den trække yderligere 6-8 minutter.

Kartofler skrælles og rives. Kålrabi skrælles og rives ned i kartoffelmassen. Grønkål plukkes og koges i letsaltet vand ca. 3 min. Tages op og adryppes.

Kartoffel-kålrabi massen steges som små pandekager i olie på varm pande. Inden kartoffelklatterne kommes på panden presses de for væde. Krydres med salt.

Den plukkede grønkål steges af på pande i smør sammen med mandelsplitter. Krydres med salt.

Saucen gives et opkog og jævnes let med maizena (saucen kan eventuelt monteres med lidt koldt smør).

Ved anretning lægges en skive foie gras på bøffen.





karakterer:
Opskriften er vist 15858 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu