Oksemørbrad á la Saltimbocca
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Start med løgkompotten:
Skær de pillede rødløg i tynde skiver og kog dem ved ikke for stærk varme ca. 25 minutter i solbærsaft tilsat vand. Der skal ikke låg på gryden! Rør eddiken i, når løgene er møre, og væden næsten er dampet væk. Tryk kødskiverne flade. Smør hver med en smule sennep. Læg en strimmel spegeskinke og et stykke salvie på hver kødskive og hold skinken på plads med en cocktailpind. Steg kødskiverne ét minut på hver side i smør, først med skinkesiden nedad. Læg kødet på varme tallerkner. Kog panden af med cognac. Tilsæt creme fraiche og fløde og kog blandingen jævn under omrøring. Smag til med grov dijonsennep og sennepskorn. Fordel saucen på tallerkenerne og giv løgkompot, spinat og godt brød til. |
|
Opskriften er vist 30910 gange,
og udskrevet 891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Peter/Pia - 2008-05-16 10:58:57 Denne ret er absolut en af de mest velsmagende jeg har lavet ud fra opskrifter her inde og kan stærkt anbefales. selv om frisk salvie uden tvivl er at foretrække kan tørret sagtens bruges. Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Kødet var yderst lækkert - himmerigsmundfulde Anne-Marie - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret, ikke mindst løgkompotten, men man bør gange opskriften med 1½, da der er for lidt af alt, undtagen sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne