Medaljon af oksemørbrad, hvide asparges
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler koges. Oksemørbrad steges ca. 4-5 på hver side på grill pande. Asparges koges ca. 6-8 min. med lidt citronsaft.
Creme fraiche, persille og hvidløg røres sammen.
|
|
Opskriften er vist 21839 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne