Hindbærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblet over i fire dele, fjern kernehuset og skær æblet i mindre stykker.
Kog æblet og appelsinsaften til mos over svag varme i en gryde med låg
Pisk æblemosen sammen med æggeblommerne indtil blandingen er let og luftig
Tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk hele tiden.
Rør kvark i.
Fordel hindbærrene i suppetallerkner og hæld suppen over.
|
|
Opskriften er vist 12203 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne