Choko-æble
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Stampe Indsendt : Red : |
|
|
Du tager en pind eller en gaffel og stikker den fast i æblet.
Du smelter chokoladen.
Og blander en lille smule vand i.
Derefter rører du i det til vandet er blandet helt i.
Lad det stå i køleskabet i et ca. 2-3 timer så chokoladen størkner. Derefter er den klar. |
|
Opskriften er vist 19023 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer mand22 - 2010-11-21 22:42:08 det er da logisk nok at man skal dyppe æblet nede i. Opskriften ska jo ik læses af en 3-årig ;-) Miz - 2009-05-31 20:04:12 pips, det er chokoladen og lidt vand, der skal røres sammen ind til den ser god ud :-) Pips - 2009-03-06 09:14:15 Måske burde det være en regel, at man fik en ven/veninde til at afprøve opskriften, inden man sendte den ind!!! Hvorfor skriver man ikke, hvis æblet skal dyppes i chokoladen - og hvad er "den" i sidste linie. fjotte - 2007-09-16 10:17:11 æblet skal dyppes i chokoladen så det minder om et kandiseret æble Trine - 2007-03-29 14:35:17 Jeg tror man skal spise det. emma - 2005-01-01 01:01:01 forstår det ikk hvad skal man med æblet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne