Kalkungryde med mornaysauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter, og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterepanden. Brun kødet i ca. 2 minutter. Tilsæt mornaysauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grønsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ minut. Smag retten til og server straks.
|
|
Opskriften er vist 12514 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ilse - 2018-08-15 09:10:01 Rigtig god. Lene - 2008-05-04 17:10:22 det smagte desværre ikke rigtig af noget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne