Kalkungryde med mos af rodfrugter

Kalkungryde med mos af rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Gryderet:
500 g.hakket magert kalkunkød
1 zittauerløg i tern
1 rød peberfrugt i strimler
250 g.sukkerærter i strimler
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
2 spsk.soya
2 spsk.ribsgele
5 dl.skummetmælk
1 spsk.rapsolie
1 spsk.maizena
 
 Mos:
800 g.blandede kartofler og rodfrugter
1 dl.skummetmælk
1 spsk.god olivenolie
 
Opskrift:
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber. Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød, og dette simrer i et par min. inden soya, ribsgele og skummetmælk rørt op med maizena tilsættes. Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber.

Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min. Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber.

Smag retten til og server den gerne med bredbladet persille.





karakterer:
Opskriften er vist 11954 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu