Kalkungryde med mos af rodfrugter
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber. Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød, og dette simrer i et par min. inden soya, ribsgele og skummetmælk rørt op med maizena tilsættes. Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber.
Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min. Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber. Smag retten til og server den gerne med bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 11954 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne