Fransk bøf
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet befries for sener og hinder, skæres i skiver på ca. 2 cm tykkelse, bankes. Fedtstoffet brunes, bøffen steges heri ca. 3 min. på hver side og drysses med salt og peber, hvorefter panden afkoges med lidt vand.
Smør lægges på en skive citron som drysses med hakket persille. Bøffen kan garneres med ristede champignons og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 122469 gange,
og udskrevet 1338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (63 stemmer) |
|
Kommentarer JRP - 2012-01-02 21:27:41 Hey! Hvornår er "fransk bøf" blevet af fransk oprindelse????? Se opskriften af d 3/4'02 Mdvh. JRP Mdvh Per - 2009-05-12 09:03:38 Engelsk bøf er med løg hvide kartofler og skysauce og evt. agurkesalat. Så mener stadig dette er fransk bøf. anonym - 2009-05-10 09:31:32 dette her er ikke fransk bøf det er engelsk bøf det bestemmes af tilbehøret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne