Gravad Struds

Gravad Struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.strudsekød
1.5 spsk.salt
1.5 spsk.sukker
0.5 spsk.peber
0.5 spsk.tørret estragon
2 spsk.portvin
 
 Dressing:
1 spsk.dijonsennep
0.25 spsk.citronsaft
0.5 dl.olie
1.5 spsk.portvin
0.5 spsk.tørret dild
0.25 tsk.tørret estragon
0.25 spsk.sukker
 
Opskrift:
Strudsekødet gnides med salt, sukker, peber og estragon.
Lægges i et fad og stilles i køleskabet i halvanden døgn.

Når halvdelen af tiden er gået, vendes kødet og portvin hældes over

Ingredienserne til dressingen piskes sammen. Strudsekødet skæres tyndt og serveres som en let frokostanretning eller forret med Flutes og salat, evt. som salat bund.





karakterer:
Opskriften er vist 10105 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu