Gravad Struds
Hovedingrediens : Lammekød - Strudsesteg Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsekødet gnides med salt, sukker, peber og estragon.
Lægges i et fad og stilles i køleskabet i halvanden døgn. Når halvdelen af tiden er gået, vendes kødet og portvin hældes over Ingredienserne til dressingen piskes sammen. Strudsekødet skæres tyndt og serveres som en let frokostanretning eller forret med Flutes og salat, evt. som salat bund. |
|
Opskriften er vist 10055 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne