Kalkungryde med løg
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min. Rør mel og ca. 1 spsk. af creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af creme fraichen og kom blandingen i retten under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring, i ca. 3 min., og smag den til. Server kalkungryde med løg sammen med ris og dampede porrer eller forårsløg |
|
Opskriften er vist 7361 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne