Kalkungryde med løg

Kalkungryde med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.små skalotteløg
25 g.smør
500 g.kalkunbryst i tern (ca. 2 x 2 x2 cm.)
1 tsk.tørret estragon
 havsalt
 friskkværnet peber
1.5 dl.Grøntsagsbouillon
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.cremefraiche 18%
 
 Pynt:
 fintsnittet porretop eller forårsløg i strimler
 
 Tilbehør:
 kogte ris
 porrer eller forårsløg
 
Opskrift:
Skær rod og top af skalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik og pil den bløde skal af.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme og under låg i ca. 7 min.

Rør mel og ca. 1 spsk. af creme fraichen sammen i en skål. Tilsæt resten af creme fraichen og kom blandingen i retten under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring, i ca. 3 min., og smag den til. Server kalkungryde med løg sammen med ris og dampede porrer eller forårsløg





karakterer:
Opskriften er vist 7325 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu