Kalkungryde med majs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : |
|
|
Skær kødet i tern og brun det i smørret i en gryde. Tag det op og rist gulerødder, blegselleri og løg. Kom kødet tilbage og tilsæt bouillon. Krydr med salt og peber.
Lad det snurrer under låg i 20 minutter.
Bland majs i og varm det igennem. Tilsæt den hakkede persille eller server den til. (Hvis det skal fryses, skal persillen ikke tilsættes, da persille helst ikke må opvarmes igen).
Server med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7448 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne