Kalkungryde med majs

Kalkungryde med majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.kalkunbryst
3 spsk.smør
3 snittede blegselleri
3 skivede gulerødder
2 grofthakkede løg
2 dl.bouillon
 salt
 peber
300 g.majskorn
1 bdt.hakket persille
 
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det i smørret i en gryde. Tag det op og rist gulerødder, blegselleri og løg. Kom kødet tilbage og tilsæt bouillon. Krydr med salt og peber. Lad det snurrer under låg i 20 minutter. Bland majs i og varm det igennem. Tilsæt den hakkede persille eller server den til. (Hvis det skal fryses, skal persillen ikke tilsættes, da persille helst ikke må opvarmes igen).

Server med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7448 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu