Kalkunrisotto
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Rist kødet i den varme olie. Skær løgene i tynde både og porerne i tykke ringe. Bland dem med kødet i gryden og lad dem riste med. Skær peberfrugten i store terninger og bland dem sammen med de løse ris. Lad det hele riste i 2-3 minutter og hæld bouillonen over. Bring det hele i kog og skru ned. Læg låg på og lad det simre ved svagt blus i ca. 45 min.
Smag til med salt og peber.
Tips: Server evt. grove flutes til. Kan man lide hvidløg, kan der tilsættes 1-3 fed sammen med alm. løg, og evt. servere hvidløgs flutes til. |
|
Opskriften er vist 31404 gange,
og udskrevet 952 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2011-04-08 18:15:31 Der er vist noget helt galt med antal dl bouillon og den angivne kogetid. Mit "risotto" ligner grød. Og skal ca. tygges lige så meget. :-( anonym - 2007-01-02 15:29:25 virkeligt lækkert!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne