Kalkunrisotto

Kalkunrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunkød i tern
0.75 dl.olivenolie
2 løg
1 porre
1 rød peberfrugt
100 g.løse ris
8 dl.hønse- eller kalkun bouillon ( terning)
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rist kødet i den varme olie. Skær løgene i tynde både og porerne i tykke ringe. Bland dem med kødet i gryden og lad dem riste med. Skær peberfrugten i store terninger og bland dem sammen med de løse ris. Lad det hele riste i 2-3 minutter og hæld bouillonen over. Bring det hele i kog og skru ned. Læg låg på og lad det simre ved svagt blus i ca. 45 min. Smag til med salt og peber.

Tips:

Server evt. grove flutes til. Kan man lide hvidløg, kan der tilsættes 1-3 fed sammen med alm. løg, og evt. servere hvidløgs flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 31404 gange,
og udskrevet 952 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-08 18:15:31
Der er vist noget helt galt med antal dl bouillon og den angivne kogetid. Mit "risotto" ligner grød. Og skal ca. tygges lige så meget. :-(

  -   2007-01-02 15:29:25
virkeligt lækkert!!