Kalkungryde med mornay Sauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Del squashskiverne i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker.
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt Mornaysauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks. |
|
Opskriften er vist 13825 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2010-06-15 17:58:52 Super god ret. Brugt dog kylling i steden for, og så kom jeg normale løg i og hvidløg smager stadig super :- ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne