Kalkungryde med skruer
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Rens grøntsagerne og skær dem i små skiver.
Steg kødet i olien ved stærk varme i 3-5 minutter. Tag kødet op af gryden. Grøntsagerne og krydderierne kommes i gryden og steges ved kraftig varme og konstant omrøring i 2 minutter. Maizena opløses i soja, æblejuice og eddike. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt opløsningen lidt efter lidt under omrøring. Det hele koges sammen i nogle minutter. Kødet skal være gennemstegt og grøntsagerne stadig sprøde. Pastaen koges i den mængde vand som er opgivet på pakken og tilsættes gurkemeje. |
|
Opskriften er vist 7859 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne