Kalkungryde med det hele
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : |
|
|
Skær porrer og peberfrugter i grove tern
Skræl og skær kartoflerne i både
Svits kødet i varm olie i en gryde. Drys med salt og peber
Når kødet er brunet og gennemstegt tager du det op på et fad og lægger alufolie over så det holder sig varmt
Svits porrer og peberfrugt og når de begynder at få farve steger du kartoflerne med indtil de også får lidt farve
Til sidst vender du champignonskiverne i og svitser til også de er brunede
Kom nu kokosmælk, bouillon, estragon og halvdelen af saften fra limefrugterne i gryden
Læg låg på og lad simre i 10 minutter
Vend kødet ned i gryden, smag til med resten af limesaften
Sluk for varmen og lad gryden koge færdig ved eftervarme i 10 minutter
Drys gerne lidt revet limeskal over og server med et godt
|
|
Opskriften er vist 12912 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne