Indbagt oksemørbrad 02
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og peber skæres i meget fine strimler og ristes af i olien sammen med finthakket hvidløg.
Oksemørbrad skæres i passende strimler og tilsættes sautèen. Når kødet er brunet af på alle sider tilsættes fløden og det koges ned til passende konsistens. Det smages til med salt og peber. Filodejen skæres i kvadrater af 15 x 15 og der lægges en passende portion oksesaute på. Filodejern lukkes sammen til en pose og bages inde i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15 - 20 min. |
|
Opskriften er vist 80169 gange,
og udskrevet 1118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2016-04-02 07:03:33 Det var da en skammelig måde at håndtere en mørbrad på😠😠😠 anonym - 2012-04-14 15:20:28 vi lavede denne til nytår, og skal nu igang igang igen, det er en fantastisk ret...Kan varmt anbefales :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 PS Et lille finthakket løg gør bestemt heller ikke skade i denne ret... Karina Lietzen - 2005-01-01 01:01:01 SUPER ret.... Bestemt en anderledes måde at lave mørbrad på. Jeg har ligeledes forsøgt at lave retten med et par gode tykstegsfiletter istedet for mørbrad og resultatet blev ikke ringere. En ret jeg varmt kan anbefale til "gæstemad". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne