Kalkungryde med fettuccini
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : |
|
|
Champignonerne skylles, renses og skæres i skiver som steges i 5 gram smør. Drys med lidt groft salt. Hæld væden fra og kom champignonerne i en skål.
Steg bacon sprødt i en stor stegepande og læg det på et stykke køkkenrulle. Kalkuntern steges brune i fedtstoffet fra bacon. Hæld ½ liter piskefløde over og lad det småsimre, mens du koger broccolien i letsaltet vand. Det skal ikke have mere end tre- fire minutter! Kom blåskimmelost i kalkun/flødesaucen og rør godt rundt. Smag til med evt mere ost, salt og peber. Kom champignonerne i. Peberfrugten skylles, renses og skæres i små tern. Sæt en gryde med letsaltet vand over og kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bacon, broccoli, peberfrugt kommes først i kalkungryden samtidig med, at du sætter pastaen over. |
|
Opskriften er vist 7355 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne