Kotteletter i karryfad med æble og hvidkål
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Laura Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt. Der tilsættes 4 dl. mælk, og det står over svag varme mens resten gøres klart.
Æblerne skæres i stykker. Koteletterne brunes på en pande. Den sidste dl. mælk røres ud med maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når sovsen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad. Koteletterne lægges over grøntsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 68356 gange,
og udskrevet 2348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina - 2011-08-24 20:39:56 Brugte frisk fennikel, smagte FANTASTISK!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne