Rosmarinkylling på Urtebund
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : |
|
|
Del de optøede kyllingelår i over- og underlår i leddet med en spids kniv. Læg stykkerne i en plastpose, bland marinaden og hæld den ved. Bind en knude på posen og læn den i køleskabet i mindst en time - vend et par gange undervejs.
Bund: Skær de skrællede kartofler i både, skræl sellerien og del den i store terninger, snit porren groft og læg det hele i et stort ovnfast fad. Fordel den færdigmarinerede kylling ovenpå med skindsiden opad og hæld marinaden over. Dæk med alufolie og steg i ovn ved 210 grader C og steg yderligere 5-10 min, til kyllingeskindet er gyldent og sprødt. Hold godt øje med ovnen - det kan pludseligt gå stærkt. Server retten i stegefadet. |
|
Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2018-11-06 10:11:03 Hvor lang tid cirka skal retten være i ovnen ved 210 grader? Skal alufolien tages af de sidste 5-10 min.? knud eriksen - 2014-07-16 12:39:06 Mangler der ikke stegetid. Ellers god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne