Crunchy brød
Indsendt af : Freja Indsendt : |
|
|
Brødet lægges på en bagerist og placeres i en 200 grader varm ovn. Bag brødet til det let gyldent.
'Krads' brødet med hvidløgets skæreflade, smør en smule god olivenolie ovenpå, og du har et lækkert tilbehør til salaten, suppen etc.
Tips: kom evt. olie og urtesalt på brødet inden det kommer ind i ovnen. kan meget vel serveres med en svampestuvning, eller friske hakkede tomater og basilikum. |
|
Opskriften er vist 7705 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne