Graved oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
|
|
Gravad oksemørbrad:
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn. Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver, den er nu mør som smør. Avocadosovs: Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sovs skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen. Servering Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 35216 gange,
og udskrevet 564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne