Appelsinløg

Appelsinløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 storeløg
 lidt vand og smør
4 dl.friskpresset appelsinsaft
0.5 appelsin, den revne skal
 salt
 peber
 
Opskrift:
Appelsinløg:
Skær løgene i skiver og sauter dem et øjeblik i lidt vand og smør. Dryp løgskiverne af og kog dem i appelsinsaften til de er helt møre og væden godt indkogt - ca. ½ time.

Smag til med salt og peber og køl af. Blancher den fint revne appelsinskal i lidt vand og hæld det fra. Før serveringen hældes evt. overskydende væde fra løgene, og de blandes med appelsinskal.





karakterer:
Opskriften er vist 14536 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-30 21:32:08
Det lyder lækkert, men hvad kan det serveres til?