Asparges med serranoskinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Anret på fad:
Stærk chilipølse, soltørrede tomater i olie og blancherede asparges med serrano- eller parmaskinke. Damp aspargesene i kogende letsaltet vand i 3 - 4 minutter. Lad dem afkøle og rul skinken omkring. Anret på fadet med pølse og soltørrede tomater. |
|
Opskriften er vist 45237 gange,
og udskrevet 1218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Doris - 2007-11-28 13:59:48 Grønne asparges har et middelhøjt indhold af nikkel. Så vidt jeg husker, skal nikkel indholdet være under 10 for, at kunne kaldes lavt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne