Asparges med serranoskinke

Asparges med serranoskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverskinke serrano- eller parma(halverede på langs)
1 bdt.grønne asparges
8 stk.soltørrede tomater i olie
8 skiverstærk chilipølse fx chorizo
 
Opskrift:
Anret på fad:
Stærk chilipølse, soltørrede tomater i olie og blancherede asparges med serrano- eller parmaskinke. Damp aspargesene i kogende letsaltet vand i 3 - 4 minutter. Lad dem afkøle og rul skinken omkring. Anret på fadet med pølse og soltørrede tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 45315 gange,
og udskrevet 1219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-28 13:59:48
Grønne asparges har et middelhøjt indhold af nikkel. Så vidt jeg husker, skal nikkel indholdet være under 10 for, at kunne kaldes lavt.