Ajvar og hummus med grillet brød
Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Brødskiverne steges i lidt olie på en pande eller en grillpande. De skal være ret tynde, så de bliver godt sprøde og knasende. Læg den kort til afdrypning på fedtsugende papir. Drys de varme brødskiver med havsalt og knuste peberkorn. Kom alle ingredienser til hummus i blenderen (eller brug din stavblender), og kør den til en jævn, men ikke helt glat masse. Smag evt. til med mere knust hvidløg og salt. Anret hummus og ajvar i små skåle eller glas og stil dem på bordet med en lille smørekniv i hver. Hver smører sine egene små brød. Anret evt. med lidt frisk salat, nogle gode oliven og / eller små stykker af fetaost.
Tips: Ajvar er en lækker creme af blendede peberfrugter, løg og auberginer, krydret med chili og hvidløg og rørt med olivenolie. Den fås- billigt- på glas i indvandrerbutikkerne og er skøn af have i køleskabet til sandwiches, dip eller til at komme i en sauce. |
|
Opskriften er vist 40541 gange,
og udskrevet 727 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2010-05-14 10:41:08 Hvad er Ajvar inger svensen haslev - 2010-01-20 17:08:59 hej husk at kikærterne skal ligges i blød til næste dag.ha en fantastisk dag gonxhe - 2008-09-26 15:38:12 mmmmmh det smager sikkert rigtig godt jeg elsker ajvar noget af det bedste albaner spiser meget af den slags mmmmmmh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne