Østrigsk kanelkage

Østrigsk kanelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :      Red :
Østrigsk kanelkage, billede 4 Østrigsk kanelkage, billede 1 Østrigsk kanelkage, billede 2 Østrigsk kanelkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.smør
200 g.sukker
2 æg
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
2 tsk.vanillesukker
3 tsk.kanel
2 dl.æblemos (evt. fra glas - overskud kan fryses)
 fedtstof til smørelse af bageform
 
 Glasur:
2 spsk.blødt smør
200 g.sigtet flormelis
2 spsk.mælk eller fløde
 
Opskrift:
Smørrøres luftig med sukker og æggene røres i et ad gangen. Mel, bagepulver, natron og krydderier blandes sammen og røres i dejen.

Til sidst tilsættes æblemosen og dejen.

Fyldes i en lille, velsmurt bradepande. Kagen bager ca. 45 min. ved 175 grader C. Alm. ovn.

Den kolde kage kan evt. pyntes med en glasur, der røres sammen af smør og flormelis, der tilsættes mælk eller fløde.

Drys evt. lidt stødt kanel over glasuren.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 38537 gange,
og udskrevet 726 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu