Østrigsk kanelkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørrøres luftig med sukker og æggene røres i et ad gangen. Mel, bagepulver, natron og krydderier blandes sammen og røres i dejen.
Til sidst tilsættes æblemosen og dejen. Fyldes i en lille, velsmurt bradepande. Kagen bager ca. 45 min. ved 175 grader C. Alm. ovn. Den kolde kage kan evt. pyntes med en glasur, der røres sammen af smør og flormelis, der tilsættes mælk eller fløde. Drys evt. lidt stødt kanel over glasuren. |
|
Opskriften er vist 38537 gange,
og udskrevet 726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne