Banankage i bradepande
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Joy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 908135 gange,
og udskrevet 18892 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (430 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-10-21 19:19:32 Der bruges ikke bagepulver men natron som også er et hævemiddel Marie - 2022-10-03 07:05:39 Hvor er bagepulveret hen? Lone Ellgaard - 2022-04-03 18:54:28 Den bliver flad og er tør, kedelig. Mona - 2021-05-23 13:26:11 Den er så fin - jeg bruger mandler i stedet for nødder, da nogen ikke tåler det i familien. Desuden bruger jeg blot syrligt mælkeprodukt. Hvis jeg ikke lige har kærnemælk, bruger jeg måske lidt yoghurt m. anelse vand, eller mælk m. anelse citron. Gurli kristensen - 2021-05-05 10:33:07 Kan man bruge yoghurt i sted for kærnemælk Bjarne S P. - 2020-01-02 11:10:42 Jeg skal til at bage kagen og glæder mig til at smage den. Men sukkerindholdet afskrækker en smule. Har nogen forsøgt at redusere det. Jeg skal bruge meget modne bananer. Mulle - 2019-11-04 13:40:17 Hvor mange dage kage kan banankagen holde sig Trine - 2019-06-19 22:24:27 Den bedste banankage! anonym - 2019-04-28 09:13:45 Til dem der skriver at 45 min på varmluft er alt for meget så er det nok rigtig nok. Men der står jo også at det er 45 min i alm. ovn. Nok derfor mange brænder den på. anonym - 2018-10-14 12:39:52 jeg elsker banan og det endnu bedre når det er kage så en super opskrift Nanna - 2018-09-14 12:19:34 Er den fryseegnet? Julie - 2018-07-30 09:11:57 Herhjemme elsker vi denne kage. Og vi plejer at smide dejlen i muffinsforme, det er total lækkert, og ungerne elsker få en lille lækker banan muffin. Vi bruger dog ikke nødder men den er super lækker alligevel. anonym - 2018-03-16 20:21:10 En rigtig god banankage, og jeg kan også anbefale ca. 20 min. På 180 grader varmluft. :) Maja Ploug - 2017-09-08 12:12:53 Jeg har lige bagt kagen i dag igen, og opdagededa da jeg var gået i gang, at manden havde drukket det sidste kærnemælk! Vi havde heldigvis noget fersken/hindbær yoghurt i køleskabet, som jeg blandede op med lidt mælk og kom i istedet. Den smagte stadig fantastisk! 😊👍🏻 Maja Ploug - 2017-09-08 10:20:37 Virkelig god! Jeg undlod nødderne, og det gjorde ikke spor. Jeg lavede den til et arrangement i min datters klasse, og fik ros for den. 👍🏻😊 Som en anden nævner, skal den kun have 20-25 min i varmluftovn, hvis du laver den i den store dybe bradepande. Frederik - 2017-01-07 17:55:46 Har prøvet 2 andre banankager fra dk-kogebogen og denne er klart den bedste. Jeg knuste chokoladen og blandede i dejen. Inga - 2016-08-30 14:49:32 Kan den fryses, hvis jeg udskifter kærnemælk med græsk yoghurt? Mig - 2016-08-21 11:15:30 Kan den stå 2 dage uden at blive tør ? anonym - 2016-08-07 10:54:04 Kan den fryses ? Majbritt - 2016-07-24 08:11:20 Hvis man bruger den dybe bradepande, der høre til ovnen, skal kagen kun have 15-20 min. i varmluftsovn på 200 C. Lækker kage:-P Ida Guldborg - 2016-05-31 13:07:29 Simpelthen den bedste banankage jeg nogensinde har smagt. Havde den med på arbejde og alle roste den til skyerne. Den er let og luftig og smager bare af mer´... Flemming - 2016-04-26 19:32:57 OBS 45 minutter er for lang tid. Efter 25 minutter med varm luft ovn var kagen mørk og brændt God kage - 2016-03-31 20:07:22 God kage til min lillepige som skal have en kage med i skole.Og hun er sikkert tragt når hun skal i segjårber det bliver en god dag for hinde i Mogen kh ChralotteAnvig Tine - 2015-11-04 14:33:32 Den er fantastisk! Jeg skar dog ned på hvedemelen og tilføjede tilsvarende mere havregryn. Helena - 2015-07-09 12:54:21 skal der nødder og det andet i? Monika - 2015-05-18 18:50:34 Jeg tilføjede kagecreme i.. Verdens bedste banan kage MUMS MUMS Amalia - 2015-02-21 17:57:19 Den bedste banan kage i verden! Uden tvivl. ---> - 2015-01-20 18:18:51 Grunden til der ikke skal bagepulver i, er at natronen reagerer med noget syrligt - i dette tilfælde kærnemælken - og derfor udvikles der co2, der får kagen til at hæve - ligesom bagepulver. anonym - 2015-01-10 13:20:33 Det undre mig, der ikke skal bagepulver i? Morten - 2014-08-30 20:50:59 Den bedste banankage Per - 2014-08-29 11:35:51 Denne opskrift er beregnet til den store bradepande fra ovnen, og der passer det med ca. 24 personer, de mange andre bradepandekager du tænker på er formentlig 23*33 cm eller lille bradepande og der passer det med 12 personer. Katrine - 2014-08-25 17:07:54 Når man går ind på denne opskrift, sætter den automatisk antallet til 24 personer. Passer opskriften for 24 personer til en almindelig bradepande, eller er det - som med mange andre kager - opskriften for 12 personer, der passer til en bradepande? Cecillie - 2014-07-14 21:34:51 Den er alt for kompakt , men smagen af banan er rigtig god. Kira - 2014-06-17 19:31:52 Super nem og lækker kage. Dog gav jeg kun min ca. 25 minutter i stedet for de 45 der er angivet i opskriften. Smager skønt og holder sig frisk og lækker i nogle dage. GBH - 2014-03-07 13:07:04 SUPER god kage - har netop bagt 3 stk. til min kolleger, og det var bestemt et hit - men 45 min i ovnen er ALT for lang tid - 25 min passer Mona - 2014-02-14 23:59:29 Er enig med andre om bagetiden, i min traditionelle ovn er kagen fin og færdig efter 30 min.. Mona - 2014-02-04 11:50:45 Er der nogen der har prøvet at fryse denne herlige kage, -skal holde større fest og kan ikke lige lave det hele på een gang? Jeg vælger tit mandler når den er en klassekage, da man af og til hører om folk med nøddealleri. og ja man man også sagtens hælde flere sunde mandler i og udskifte noget at melet med grahamsmel eller anden grovmel Svendborgpigen - 2013-12-04 16:33:14 Super lækker og god kage. Utrolig let at lave! Jeg har bagt min uden hasselnødder i og i stedet puttet 100 gram havregryn i, i alt og chokoladestykker. Da smager den også skønt :) Hj - 2013-11-26 16:16:16 Kan man godt bage kagen dagen før, eller bliver den for tør? Emma og mormor - 2013-11-16 15:47:45 super lækker kage,dejlig nem Emma på 7 år elsker at bage,men gider ikke spise det bagefter men den her blev der guffet godt af hun lavede lyserød glasur til den anonym - 2013-11-16 15:39:38 super lækker og meget nem,Emma på 7 år elsker at bage men plejer ikke at vil spise kagen...men den blev der guffet af,hun lavede lyserød glasur til den ;-) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne