Valnøddebrød (Brunch)
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm. Opløs gæren i
dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i. Dejen skal være fast. Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. 1/2 time. Bages i nederste del af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 min. |
|
Opskriften er vist 44097 gange,
og udskrevet 1568 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2013-03-29 20:46:50 Hvor lang tid skal dejen ca. hæve .?. Ole - 2008-04-27 18:58:19 bager du med eller uden varmluft ? Fødselaren - 2008-03-24 19:03:55 Brødet er supergodt. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne