Røræg, bacon og brunchpølser

Røræg, bacon og brunchpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Røræg, bacon og brunchpølser, billede 4 Røræg, bacon og brunchpølser, billede 1 Røræg, bacon og brunchpølser, billede 2 Røræg, bacon og brunchpølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Røræg:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Bacon:
12 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Brunch-pølser:
8 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Stegte tomater:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Røræg:
De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber. Kommes på en stegepande med smeltet smør og vendes forsigtigt, til massen er stiv. Det gør ikke noget, at røræggene får lidt farve.

Bacon:
Læg baconskiverne på plader og steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til de er sprøde. Det kan sagtens gøres et par timer før gæsterne kommer, så fadet bare skal lunes lige før servering.

Brunch-pølser:
Brunch-pølser kan købes ved flere gode slagtere. Pølserne steges i olie på panden, lægges i et fad og lunes før servering.

Stegte tomater:
Blomsten fjernes på tomaterne, og de halveres på tværs. De krydres godt med salt og peber og steges i olie på panden. Lægges i et fad og lunes før servering.





karakterer:
Opskriften er vist 613024 gange,
og udskrevet 10686 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (148 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7541 (1795 kcal)
KJ pr. Pers. 1885 (448 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-07 13:08:46
Nok de færeste der har lyst til at smage til med salt og peper før de kommer det på panden 😜

  -   2015-05-23 09:34:22
sødmælk = fløde

  -   2015-03-25 20:22:44
Hvilke fløde? Det står ikke i ingredienserne😝

  -   2015-02-28 13:27:10
Fløden??

  -   2014-03-01 13:30:46
Jeg har lige lavet retten med minimælk og det fungerer fint.

  -   2014-02-09 10:33:25
Hvorfor står der fløde i opskriften og sødmælk i ingredienslisten?

  -   2013-12-18 14:47:45
Bliver lidt forvirret sødmælk eller fløde, der står sødmælk i listen og fløde i opskriften

  -   2011-12-17 12:26:18
ummh det smager godt og tomaterner er lige prikken og i´et :-)

  -   2011-10-24 14:12:16
. . . "Røræg: De hele æg piskes sammen med fløden og smages til med salt og peber." - Man må da ikke spise rå æg og hvis i læser opskriften er det før den kommer på panden ..

  -   2010-09-17 08:17:53
Den er god (: men man kan sagtens undvære smøret til stegning af ægene.

  -   2010-08-02 20:12:54
Ser super dejligt ud. Men det var svært at lave xDD!!!

  -   2009-06-11 12:41:54
Altså helt ærligt så syntes jeg at den der'sens ret er vildt fantastisk

  -   2009-05-05 18:41:59
det ser totalt lækkert ud glæder mig til at jeg skal lave det :):):):):):):)

  -   2008-10-18 10:29:51
ser dejligt ud, men hvad med bønner??

  -   2006-11-30 22:52:21
Let at lave, smagte dejligt, præcis som det skal smage!