Rød Oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rør salt og peber sammen og kom blandingen ud på et rent skærebræt.
Rul mørbraden rundt så peber og salt sætter sig hele vejen rundt.
Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider.
Sæt kødet på en rist i en varm ovn, 200 grader 20 minutter.
Tag det ud og lad det hvile lunt 10 minutter.
Salat: Snit radiserne og bland rucola med iceberg og anret det på et stort fad. Skær kødet i tynde skiver og anret det smukt henover salaten. Drys med ingefær og frisk chili. Drys med radiserne. Pisk dressingen sammen og kom den henover sammen med plukket koriander og server med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 20924 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne