Mysli med abrikos og tranebær
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli Indsendt : |
|
|
Havregryn, hakkede mandler og sukker blandes på en stor pande og ristes gyldent over svag varme. Vær opmærksom på, at det tager et godt stykke tid. Der røres jævnligt i gryn, mandler og sukker.
Når blandingen er færdigristet, tilsættes honning og klid, det presses nærmest ud i grynene. Hvis du er vild med appelsin, så tilsæt den revne appelsinskal, men det kan sagtens undværes.
Tag myslien af panden, og kom det på et stykke bage papir til afkøling.
Tilsæt abrikoserne, som er skåret i strimler, samt tranebærrene.
Når myslien er afkølet, kommes det på glas med låg.
Server dit syrnede morgenmadsprodukt med et stort drys mysli på.
|
|
Opskriften er vist 9200 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne