Mini-pandekager med sirup
Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælken i en skål, og rør gæren ud heri. Pisk melet i på en gang og
dernæst æggeblommer, sukker, salt, vanille og citronskal. Pisk hviderne
stive, og vend dem i.
Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.
Rør dejen forsigtigt, og bag pandekagerne i smør på en pande.
En blinispande vil være perfekt til formålet.
Serveres lune med sirup til.
|
|
Opskriften er vist 31446 gange,
og udskrevet 617 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2012-09-11 12:29:19 Har lige lavet en omgang på 90 stk til brunch arrangement i morgen. Har så klart smagt en enkelt og Mums hvor gode de er! Sofie - 2011-12-10 10:34:59 Er det søde pandekager eller grove? lækre mig :D - 2010-02-25 11:03:20 det er virkeliiig lækkert. anonym - 2010-02-23 07:54:55 kan de fryses ned? den glade kok - 2007-03-22 14:50:49 de her pandekager er så saftige og sommeragtige at jeg helt glemte vinterens sørgelige gang. p.s den er kneppel fin, til rugbrød og havtaske. see ya in tha kitchen, my others cooking friends |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne