Italienske spejlæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Gnid stegefladen i små stegeforme med smør.
Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i formene.
Slå et æg ud og læg forsigtigt et i hver form.
Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk. fløde over hver form.
Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan.
Sæt formene i ovnen ved 200° i 7-8 minutter.
Æggeblommerne skal ikke stivne.
Servér rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 24857 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne