Italienske spejlæg

Italienske spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
 smør
100 g.Parmesan
4 spsk.friskreven Parmesan
4 spsk.fløde
1 fedhvidløg
 salt
 friskkværnet hvid peber
 
Opskrift:
Gnid stegefladen i små stegeforme med smør. Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i formene. Slå et æg ud og læg forsigtigt et i hver form. Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk. fløde over hver form. Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan. Sæt formene i ovnen ved 200° i 7-8 minutter. Æggeblommerne skal ikke stivne. Servér rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 24854 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu