Durum-flutes 02
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet i en stor skål. Tilsæt de to typer mel. Rør dejen godt igennem og stil skålen med dej i køleskabet 10-12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og tilsæt salt og durummelet lidt ad gangen. Ælt det godt igennem, gerne på maskine. Tag dejen op på bordet og del den i tre kugler. Dejen må endelig ikke blive for tør, så prøv at undgå at komme mere mel i end angivet i opskriften. Læg et tørt viskestykke over dejen og lad den hvile til den er blevet ca. 25% større. Ælt dejen igennem og form den til flutes. Læg igen viskestykket over og lad den hæve ca. 25%. Tænd ovnen på den højest mulige varme. Pensl flutes med sammenpisket æg og skær en revne på langs af flutene. Stil brødet i ovnen. Skru ned på 210 grader og bag flutene i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 29951 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne