Brunchboller med havre
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 81421 gange,
og udskrevet 2312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Vipse - 2010-01-11 20:10:10 jeg lavede dejen om aftene og satte den på køl natten over.Om morgenen tog jeg den ud af køleskabet og lagde dejen på bordet i 1 time ca,derefter formede jeg dem og lod dem efterhæve ca 30 min, inden de blev bagt i 18 min ved 200 g på nederste rille. emma - 2007-09-13 15:27:03 de er rigtig gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne