Frittata med rejer, kammuslinger og hvidløgsspinat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog og pil rejerne, hvis dette ikke er gjort i forvejen.
Skær evt. store kammuslinger i mindre stykker.
Opvarm 1 spsk. af olien i en pande og steg rejer og kammuslinger 30 sekunder. Tilsæt løg, tomater, champignoner og ingefær og steg 1 minut. Pisk æg, salt og peber med en gaffel og hæld denne blanding over skaldyr og grønsager. Lad frittataen stege 2-3 minutter. Pas på at bunden ikke bliver sort. Nip og skyl salaten. Opvarm olien i en lille stegepande eller wok. Svits hvidløget i 5 sekunder og tilsæt spinaten. Når spinaten er faldet lidt sammen, tilsættes smør, salt og peber. Fjern panden fra varmen og hæld evt. væske fra. Frittataen skal være let fugtig på overfladen, men hvis den er for våd kan den tørres under grillen 1-2 minutter. Tag den ud og drys hakket forårsløg over. Skær frittataen ud i lagkagestykker. Kom 1-2 spsk. hvidløgsspinat på hver tallerken og anret et stykke frittata ovenpå. Hæld resten af sesamolien over frittataen. Pynt med 2 stilke purløg og lidt sesamfrø. Hæld lidt hollandaisesauce rundt om anretningen og server resten til. |
|
Opskriften er vist 18595 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer erik m - 2010-03-11 17:58:17 der står ikke hvordan man laver hollandaise sovs, - og da slet ikke hvordan det er muligt udenat den skiller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne