Frittata med rejer, kammuslinger og hvidløgsspinat

Frittata med rejer, kammuslinger og hvidløgsspinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.rejer
100 g.kammuslinger
3 spsk.sesamolie
1 lille løg finthakket
2 tomater skåret i terninger
250 g.champignoner skåret i skiver
1 spsk.finthakket ingefær
8 æg
 salt
 friskkværnet peber
4 forårsløg
 
 Hvidløgsspinat
500 g.spinat
1 fedfinthakket hvidløg
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
8 stilkepurløg
2 tsk.sesamfrø
1 dl.hollandaisesauce
 
Opskrift:
Kog og pil rejerne, hvis dette ikke er gjort i forvejen. Skær evt. store kammuslinger i mindre stykker.

Opvarm 1 spsk. af olien i en pande og steg rejer og kammuslinger 30 sekunder. Tilsæt løg, tomater, champignoner og ingefær og steg 1 minut.

Pisk æg, salt og peber med en gaffel og hæld denne blanding over skaldyr og grønsager. Lad frittataen stege 2-3 minutter. Pas på at bunden ikke bliver sort.

Nip og skyl salaten.

Opvarm olien i en lille stegepande eller wok. Svits hvidløget i 5 sekunder og tilsæt spinaten. Når spinaten er faldet lidt sammen, tilsættes smør, salt og peber. Fjern panden fra varmen og hæld evt. væske fra.

Frittataen skal være let fugtig på overfladen, men hvis den er for våd kan den tørres under grillen 1-2 minutter. Tag den ud og drys hakket forårsløg over.

Skær frittataen ud i lagkagestykker. Kom 1-2 spsk. hvidløgsspinat på hver tallerken og anret et stykke frittata ovenpå.

Hæld resten af sesamolien over frittataen. Pynt med 2 stilke purløg og lidt sesamfrø. Hæld lidt hollandaisesauce rundt om anretningen og server resten til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 18640 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-11 17:58:17
der står ikke hvordan man laver hollandaise sovs, - og da slet ikke hvordan det er muligt udenat den skiller