Blomkålsfrittata
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog blomkålsbuketter i kogende vand i 10 minutter.
Lad dem dryppe af og afkøl.
Varm olien på en pande og steg blomkål og ansjoser i 2 minutter. Drys med salt og peber. Bland æg og kapers, salt og peber i en skål. Hæld blandingen over blomkålen. Steg frittataen gylden på den ene side 5-8 minutter. Vend ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side 5-8 minutter. Server straks. |
|
Opskriften er vist 31898 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mari-Luise - 2014-06-25 11:26:45 Hvad er det der gør den "vildt dyr" i dine øjne? Lyder lækkert anonym - 2012-07-16 09:14:24 med rugrød eller brød og til Italien når vi raske er juice, kaffe og kærlighed klar velsinet blev bedre mennesker bliver ikke umyndig alle er lige bestemmer selv jeg har livet kær syg vi bliver af ufred og ro, tæt familie hjælpe kan alene ellers bliver kom her tale om det vi har plads jeg bliver hjemme Kom med på feie, hvor du tænke kan tale sammen her ellers tag dig sammen og sig sandheden jeg prøvet så meget men er alene!selvstædighed anonym - 2007-12-14 09:57:56 Den er lidt tynd men den er vild dyr den skal KUN severs når man får gæster! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne