Blomkålsfrittata

Blomkålsfrittata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.blomkål i mindre buketter
0.5 dl.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
6 hakkede ansjosfileter i olie
6 sammenpiskede æg
2 spsk.kapers
 
Opskrift:
Kog blomkålsbuketter i kogende vand i 10 minutter. Lad dem dryppe af og afkøl.

Varm olien på en pande og steg blomkål og ansjoser i 2 minutter. Drys med salt og peber.

Bland æg og kapers, salt og peber i en skål. Hæld blandingen over blomkålen.

Steg frittataen gylden på den ene side 5-8 minutter. Vend ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side 5-8 minutter.

Server straks.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 31984 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-25 11:26:45
Hvad er det der gør den "vildt dyr" i dine øjne? Lyder lækkert

  -   2012-07-16 09:14:24
med rugrød eller brød og til Italien når vi raske er juice, kaffe og kærlighed klar velsinet blev bedre mennesker bliver ikke umyndig alle er lige bestemmer selv jeg har livet kær syg vi bliver af ufred og ro, tæt familie hjælpe kan alene ellers bliver kom her tale om det vi har plads jeg bliver hjemme Kom med på feie, hvor du tænke kan tale sammen her ellers tag dig sammen og sig sandheden jeg prøvet så meget men er alene!selvstædighed

  -   2007-12-14 09:57:56
Den er lidt tynd men den er vild dyr den skal KUN severs når man får gæster!