Asparges-valnøddefrittata

Asparges-valnøddefrittata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverdaggammelt franskbrød
4 spsk.sødmælk
250 g.friske grønne asparges
6 æg
45 g.parmesanost
45 g.valnødder tørristede og hakkede
1 spsk.hakket frisk basilikum
0.5 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
1 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Skær skorperne af franskbrødsskiverne og udblød dem i mælk i 10 minutter.

Skær lidt af det nederste af stilken på aspargesene. De skal ikke skrælles. Blancher dem i kogende vand i 2 minutter. Afkøl og skær dem i 5 cm. lange stykker og stil dem til side.

Pisk æg, parmesanost og valnødder i en skål. Tilsæt brød, basilikum, asparges, salt og peber. Bland godt.

Varm olien på en stegepande og hæld blandingen på. Sørg for at aspargesstykkerne er fordelt jævnt på panden. Steg frittataen 5-8 minutter. Vend den ved hjælp af et fladt låg og steg den anden side 5-8 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 17913 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu