Asparges-valnøddefrittata
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skær skorperne af franskbrødsskiverne og udblød dem i mælk i 10 minutter.
Skær lidt af det nederste af stilken på aspargesene. De skal ikke skrælles. Blancher dem i kogende vand i 2 minutter. Afkøl og skær dem i 5 cm. lange stykker og stil dem til side. Pisk æg, parmesanost og valnødder i en skål. Tilsæt brød, basilikum, asparges, salt og peber. Bland godt. Varm olien på en stegepande og hæld blandingen på. Sørg for at aspargesstykkerne er fordelt jævnt på panden. Steg frittataen 5-8 minutter. Vend den ved hjælp af et fladt låg og steg den anden side 5-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 17951 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne