Grønsagsfrittata
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconskiverne sprøde på en varm stegepande ved middelstærk varme.
Tag dem af panden og smuldr dem.
Svits grønsagerne i baconfedt tilsat olie ved middelstærk varme, til de begynder at falde sammen. Smag til med salt og peber og bland med bacon og æg i en skål. Hæld blandingen i den varme olie og steg den ene side. Vend frittataen ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side. Tag den af varmen, mens den stadig er blød i midten. Server straks. Tips: Variation: I denne frittata bruges sæsonens grønsager. Om sommeren er der zucchini, ærter, spinat eller bønner. Om vinteren kan det være radicchio, fennikel eller blegselleri. |
|
Opskriften er vist 16886 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne