Grønsagsfrittata

Grønsagsfrittata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.bacon
600 g.grønsager f.eks. zucchini – bønner – spinat – fennikel eller blegselleri skåret i mindre stykker
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
6 sammenpisket æg
 
Opskrift:
Steg baconskiverne sprøde på en varm stegepande ved middelstærk varme. Tag dem af panden og smuldr dem.

Svits grønsagerne i baconfedt tilsat olie ved middelstærk varme, til de begynder at falde sammen. Smag til med salt og peber og bland med bacon og æg i en skål.

Hæld blandingen i den varme olie og steg den ene side. Vend frittataen ved hjælp af et fladt låg og steg den på den anden side. Tag den af varmen, mens den stadig er blød i midten.

Server straks.

Tips:

Variation:
I denne frittata bruges sæsonens grønsager. Om sommeren er der zucchini, ærter, spinat eller bønner. Om vinteren kan det være radicchio, fennikel eller blegselleri.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 16884 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu