Frittata med mozzarellaost
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, ¼ tsk. salt, lidt sort peber, mælk og ½ spsk. olivenolie sammen med en gaffel og stil blandingen til side.
Svits champignoner, hvidløg, timian, forårsløg og mere peber i 3 minutter på en pande i resten af olien. Tilsæt zucchini, peberfrugt, resten af saltet og citronsaft, og steg i 3-4 minutter. Fjern panden fra varmen, tilsæt parmesanost. Hæld æggeblandingen over, sæt panden tilbage på varmen og steg 1 minut. Drys mozzarellaost over. Når osten er smeltet, er frittataen færdig. Server straks. |
|
Opskriften er vist 30456 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2007-02-16 21:23:35 succes hver gang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne